Vorige Artikel 2 van 40 Volgende

Kadokaart kies vanaf € 25

€ 25,00 (inclusief 21% BTW)

De luxe kadokaart heeft ruimte aan de binnenzijde voor een persoonlijk bericht en is door de ontvanger inwisselbaar voor produkten en diensten bij Relaxo et Emergo Lies Fine Arts. Een jaar geldig na ontvangstdatum.

Nieuw : Kadokaart voor aangename verrassingen: de Dames Special.

Kunstuitje voor vrouwen die zich willen laten inspireren door kunst en mode. Geschikt als verjaardagskado voor een van je vriendinnen of zomaar. Gezellig samen uit, kunst kijken en gelegenheid kleding te passen in een ambiance van Lies Fine Arts. En wie weet kom je met iets feestelijks thuis voor een volgend uitje wat geboren wil worden. Of kom je thuis op een dieper niveau. Diverse maten en stijlen (van kunstzinnig, vintage tot klassiek, sportief en casual), onverdeelde aandacht voor jullie betekent exclusiviteit en voor elk wat wils.

De happyning wordt verzorgd in de galerie aan de Penninghoek 3 te Middelburg met aangeklede thee en koffie en is te reserveren/bestellen als kadokaart van 14.30 - 16.00 uur op een voorkeursdag. De ontvanger kan contact opnemen voor het maken van een afspraak.

De prijs geldt vanaf 3 t/m 6 vrouwen en kan uitgebreid worden t/m maximaal 12 vrouwen.

© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel