Vorige Artikel 4 van 6 Volgende

to remind your Kingdom

 

 

 

 

 

 

 

Welkom de essentie van jouw verlangen te belichamen in de vorm van een Lies Fine Art, een investering waar je je leven lang plezier van kunt hebben.

Ter voorbereiding kun je ebook Relaxo & Emergo lezen of/en boekinzage Lies Davidse reserveren. En is bewust Kunst kijken essentieel. Afhankelijk van waar je staat en wat je wilt, geef ik aan hoeveel keer nodig zal zijn. Na kennismaking maak ik enkele opnames in/nabij de studio of aan zee. We werken met onze levensenergie in het moment en ontdekken wat in jou van harte zichtbaar wil worden.

De prijs € 250 is inclusief tweede afspraak opnames groot te bekijken. Fine Arts zijn te bestellen vanaf € 45 (wegzetformaat) en € 350 (30 x 30 cm) voor aan de muur exclusief kaders en ophangsysteem.

Praktische informatie

volgt na de voorbereiding.

Ervaringen

'niet in woorden te beschrijven, mijn fine art aan de muur is elementair bij het manifesteren van mijn droomleven. Ik heb dagelijkse herinnering in het groot nodig om telkens terug te keren naar de essentie van wie ik ben en vanuit die energie mijn leven vorm te geven. Ik zie dat ik hierdoor andere keuzes maak en andere resultaten behaal zowel in mijn werk als privéleven.'

'Een unieke ervaring. Het was fantastisch dit te beleven. Het overtreft alles.' - F. Dieleman.

'Bedankt voor de geweldige ervaring.'-P. van Alphen.

'Het heeft me geholpen grenzen te verleggen en meer vrijheid gebracht.' - Jan van den B.

'Het bijzondere van Lies is dat ze aanvoelt wat bij je past in het moment, het was mijn zachte kant die werd benadrukt. Ik ben nu toe aan de keltische kant van mij. Zonder dat ze het kon weten heeft Lies dit vastgelegd.' - D. Schipper.

'In korte tijd heeft Lies me in verbinding gebracht met wie ik ben, het was een feest.' J. Meijer.

 

© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel