Vorige Artikel 4 van 6 Volgende

Fine Art sessie Yes Man

€ 175,00 (inclusief 21% BTW)

Het belichamen van jouw uniekheid in de vorm van een Lies Fine Art is een uitdagend avontuur met tastbare herinnering dat je jezelf cadeau kunt doen.

Je hongert naar het ontdekken van jouw ware natuur en koningschap. Dat van harte te leven. Het openen van je hart zodat afstemmen mogelijk wordt en synergie kan ontstaan.

Na kennismaking maak ik enkele opnames in/nabij de studio of aan zee. We werken met onze levensenergie in het moment en ontdekken wat in jou aan het licht wil komen. Je mag een paar kledingstukken meenemen. Welke kant(en) wil jij van jezelf laten belichten ? In hoeverre hou je levensenergie in, waar je het liever zou laten stromen en transformeren ? zodat je makkelijk(er) jouw verlangens kunt manifesteren.

De prijs is inclusief viewing, 2e afspraak opnames groot te bekijken. Fine Arts zijn te bestellen vanaf € 45 (wegzetformaat) en € 350 (30 x 30 cm) voor aan de muur. Kaders of zwevende ophangsystemen vanaf € 8,50 cq. € 95. Lees meer over de diverse procédés van de fine art t/m het eindprodukt. De prijzen zijn gebaseerd op gebruik voor jouw privé doeleinden. Mocht je publicatie wensen (website/pr en verkoopexposities) of deels (website/pr en geen verkoopexposities) geldt 50 cq. 30% korting. Voor zakelijke of andere doeleinden prijs op aanvraag. Exclusieve beeldbewerking (bv. achtergrond met een nieuwe wereld) kan met een toeslag. 

Praktische informatie

Kijk naar voorbeelden wat kleding doet in het totaalbeeld en stem daar je keuze op af. * 'Mode is gemaakt om niet in de mode te zijn. Simplicity is the keynote of all elegance'- C. Chanel. En ik voeg eraan toe, mode is gemaakt om te helpen transformeren op zielsniveau.

Buiten Middelburg wordt € 0,5/km reisvergoeding in rekening gebracht. Bestellingen dienen ter plekke contant te worden voldaan. Weekend- en avondtarief: +20%. Feestdagentarief: +200%.

Ervaringen

'Het heeft me geholpen grenzen te verleggen en meer vrijheid gebracht.' - Jan van den B.

'Bedankt voor de geweldige ervaring!' - P. van Alpen.

'Een unieke ervaring. Het was fantastisch dit te beleven. Het overtreft alles.' - F. Dieleman.

 

© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel