Vorige Artikel 4 van 5 Volgende

Happyning Boekinzage Lies Fine Arts, Relaxo & Emergo

€ 10.000,00 (inclusief 21% BTW)

Inzage in boek Lies Fine Arts, Relaxo & Emergo kan worden gereserveerd als happyning en biedt een toegang tot transformatie op zielsniveau.

In de ruimte die ik aanbied voor een dialoog is het mogelijk dat energieën shiften. Het boek bevat werken waaraan Lies leven dankt. De transformaties zijn op een excentrieke manier in beeld gekomen en aardig wat voeten in de klei gehad. Het is ontstaan door een verlangen naar vrede en een selectie uit de privécollectie die bekroond is met vlag en wimpel. De Zelf-ontspanner, toewijding en dagelijkse herinnering via beeldtaal hebben bijgedragen haar verlangen te belichamen en kunnen bijdragen jouw verlangen te belichamen. 

De happyning wordt verzorgd in de galerie aan de Penninghoek 3 te Middelburg met aangeklede thee/koffie en champagne met echte bubbels. Reserveren kan met een welkomstgeschenk e-book of wenskaart Relaxo & Emergo naar keus.

We zien niet met onze ogen maar met onze gevoelens. En bij het openen voor onze gevoelens komt het wonder wie we zijn tot leven. Hoeveel leven wil jij toestaan ?

 

 

 

© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel