Vorige Artikel 1 van 4 Volgende

bewust Kunst kijken

€ 25,00 (inclusief 21% BTW)

Ticket Relaxo & Emergo, Lies Fine Arts biedt toegang tot exclusief winkelen en bewust kunst kijken. Voor iedereen die verlangt haar/zijn unieke potentieel te herinneren en van harte wil leven.

Je wordt ontvangen in de galerie en monumentaal pand aan de Penninghoek 3 te Middelburg. In de knusse galerie biedt Lies ruimte voor kunst te kijken, een dialoog en kleding te passen.

Kijken is kans thuis te komen als je je aandacht naar binnen richt en nieuwsgierig wordt wat er in jou leeft. Door bewust te worden van lichamelijke sensaties en oordeelloos gewaar te zijn kunnen ze transformeren en oplossen in de nietsheid waar we vandaan kwamen. We doen dit aan de hand van het boek Lies Fine Arts wat je intuïtief of willekeurig mag openen. We onderzoeken wat de fine arts op die pagina’s jou willen vertellen met behulp van de vragen, wat zie je, wat voel je, wat wil je, wat ben je, wie ben jij ? Deze vragen en Lies Fine Arts symboliseren de elementen lucht, water, vuur, aarde en ether.

Ter ondersteuning verlangens te belichamen is er gelegenheid vrijblijvend kleding te passen. Deze kan worden aangeschaft tegen contante betaling zolang de voorraad strekt. De tijdsduur is 45 minuten en naar keus te verlengen.

 

© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel