Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

Boekinzage Lies Davidse Relaxo & Emergo

€ 10.000,00 (inclusief 21% BTW)

Inzage in boek Lies Davidse Relaxo & Emergo biedt toegang tot haar levenswerk.

Lies's levenswerk kenmerkt zich door fantastische Kunst dat gemaakt is vanuit noodzaak en drijfveer tot leven te komen. Transformaties zijn op een excentrieke manier in beeld gekomen en hebben aardig wat voeten in de klei gehad. Het is ontstaan door een verlangen naar vrede en selectie uit de privécollectie die bekroond is met vlag en wimpel. De Zelf-ontspanner, toewijding en dagelijkse herinnering via beeldtaal hebben bijgedragen haar verlangen te belichamen.

'Een coach adviseerde ooit mijn leven het belangrijkst te maken. Hij wist niet dat fotograferen me tot leven zou wekken. Direct contact met mijn stralende kern en die van anderen kan niets evenaren. De zachte kracht van je hart durven openen is wat je kunt waarnemen en wie weet ervaren zodra je bewakers toegang verlenen jouw deur te openen.'

Dit once in a lifetime gebeuren wordt verzorgd in de galerie aan de Penninghoek 3 te Middelburg met aangeklede thee/koffie en champagne met echte bubbels. Reserveren kan met een welkomstgeschenk e-book of wenskaart Relaxo & Emergo naar keus.

We zien niet met onze ogen maar met onze gevoelens. En bij het openen voor onze gevoelens komt het wonder wie we zijn tot leven. Hoeveel leven wil jij toestaan ?

 

 

 

© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel