Lies Fine Arts

Het merendeel is geboren uit het niets, de energie (geestelijke extase) die doet zonder te weten waarom, hoe of waarheen en heeft genoten van de vrije teugel. Daar je die heerlijke oneindigheid makkelijk kunt vergeten een ruime keus ter herinnering. Om neer te zetten, of aan de muur te hangen naar genoegen. Beschikbaarheid, formaten, edities, oplagen, titels, tarieven en manier van levering zijn vermeld en kunnen zover niet vermeld op aanvraag worden verkregen. In je huis een plek wijden aan jouw welzijn en kunst ophangen waar energie en levenskracht vanaf spat, zo'n heilige plek voor jezelf creëren en schoon houden kan een krachtige metafoor zijn voor de verjonging en vernieuwing van jouw gezondheid en welbevinden. Lies Fine Arts kunnen fungeren als spiegel te evolueren en ervaren wie je ten diepste bent. Alle fine arts/foto's worden gesigneerd door Lies(beth) Davidse en voorzien van een certificaat van echtheid waarop de editie en het nummer van de print wordt vermeld. De prijs stijgt naar gelang de verkopen in verhouding tot de maximale editie in die uitgave en formaat.

Manier van levering omvat diverse procédés die de fine art/foto ondergaat tot en met het eindprodukt. Te beginnen bij het soort fotopapier waarop hoogwaardig (via kleurmanagement) wordt afgedrukt. Het heeft een superieure beeldkwaliteit met zijdeglans of glossy uitstraling. De toplaag ondergaat een veredeling die vochtafstotend en uv werend is. Fine Art papier heeft een toplaag met subtiele structuur. De aangebrachte vernis beschermt met behoudt van de fraaie uitstraling. Ze worden opgeplakt op polystyreen of zuurvrij karton en vakkundig ingelijst aangeboden met keus uit een ruim assortiment lijsten. Bij een zwevend ophangsysteem zonder kader geschiedt montage op dibond (3mm) of aluminium (2mm) met frame. Dibond is een harde kunststof plaat die aan beide zijden is voorzien van een aluminium toplaag en is stevig, vlak en duurzaam. Het aluminium ophangsysteem is rondom achter op het kunstwerk bevestigd waardoor je een zwevend effect creëert voor een luxueuze uitstraling. Sommige fine arts/foto's worden aangeboden achter plexiglas of museumglas (=ontspiegeld) wat extra kleurdiepte, bescherming en elegantie geeft. Voor de papiersoorten wordt 75 jaar kleurechtheid gegarandeerd. 

per pagina
 • Fotoprint perfect love
  Fotoprint perfect love

  Fotoprint perfect love gemaakt door Lies Davidse 9x13cm in met zand bewerkt kader om neer te zetten.

  Oplage: onbeperkt.

  Bij speciale wensen voor dit kunstwerk qua vormgeving of afwijkend formaat kun je contact opnemen.

  ∙ ter…

  € 45,00 € 25,00
 • Fotoprint Zelfliefde
  Fotoprint Zelfliefde

  Fotoprint Zelfliefde gemaakt in 2007 door Lies Davidse 20 x 30 cm hoogglans/Dibond 30 x 40 cm.

  Oplage onbeperkt.

  Bij speciale wensen voor dit kunstwerk qua vormgeving of afwijkend formaat kun je contact opnemen.

  ∙ ter…

  € 375,00
 • Fine Art create your world
  Fine Art create your world

  Fine Art create your world gemaakt in 2015 door Lies Davidse. Fine Art print 40 x40 cm vernist/framed zwart houten omlijsting 3 cm breed en 1,75 cm diep.

  Oplage 30.

  Bij speciale wensen voor dit kunstwerk qua vormgeving of…

  € 995,00 € 850,00
 • Fine Art Bloedmaan
  Fine Art Bloedmaan

  Fine Art Bloedmaan gemaakt in 2015 door Lies Davidse. Fotoprint 30 x 30 cm hooggl/framed rvs 69 x 69 cm.

  Oplage: 1 (framed rvs).

  Bij speciale wensen voor dit kunstwerk qua vormgeving of afwijkend formaat kun je contact…

  € 1.750,00
per pagina
© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel