Lies Fine Arts

Het merendeel is geboren uit het niets, de energie (geestelijke extase) die doet zonder te weten waarom, hoe of waarheen en heeft genoten van de vrije teugel. Daar je die heerlijke oneindigheid makkelijk kunt vergeten een ruime keus ter herinnering. Om neer te zetten, of aan de muur te hangen naar genoegen. Beschikbaarheid, formaten, edities, oplagen, titels, tarieven en manier van levering zijn vermeld en kunnen zover niet vermeld op aanvraag worden verkregen. In je huis een plek wijden aan jouw welzijn en kunst ophangen waar energie en levenskracht vanaf spat, zo'n heilige plek voor jezelf creëren en schoon houden kan een krachtige metafoor zijn voor de verjonging en vernieuwing van jouw gezondheid en welbevinden. Lies Fine Arts kunnen fungeren als spiegel te evolueren en ervaren wie je ten diepste bent. Alle fine arts/foto's worden gesigneerd door Lies(beth) Davidse en voorzien van een certificaat van echtheid waarop de editie en het nummer van de print wordt vermeld. De prijs stijgt naar gelang de verkopen in verhouding tot de maximale editie in die uitgave en formaat.

Manier van levering omvat diverse procédés die de fine art/foto ondergaat tot en met het eindprodukt. Te beginnen bij het soort fotopapier waarop hoogwaardig (via kleurmanagement) wordt afgedrukt. Het heeft een superieure beeldkwaliteit met zijdeglans of glossy uitstraling. De toplaag ondergaat een veredeling die vochtafstotend en uv werend is. Fine Art papier heeft een toplaag met subtiele structuur. De aangebrachte vernis beschermt met behoudt van de fraaie uitstraling. Ze worden opgeplakt op polystyreen of zuurvrij karton en vakkundig ingelijst aangeboden met keus uit een ruim assortiment lijsten. Bij een zwevend ophangsysteem zonder kader geschiedt montage op dibond (3mm) of aluminium (2mm) met frame. Dibond is een harde kunststof plaat die aan beide zijden is voorzien van een aluminium toplaag en is stevig, vlak en duurzaam. Het aluminium ophangsysteem is rondom achter op het kunstwerk bevestigd waardoor je een zwevend effect creëert voor een luxueuze uitstraling. Sommige fine arts/foto's worden aangeboden achter plexiglas of museumglas (=ontspiegeld) wat extra kleurdiepte, bescherming en elegantie geeft. Voor de papiersoorten wordt 75 jaar kleurechtheid gegarandeerd. 

per pagina
 • Fotoprint Masker1
  Fotoprint Masker1

  Fotoprint Masker 1 gemaakt in 2004 door Lies Davidse en in 2006 genomineerd met een gold award. Een 40x60cm fotoprint hoogglans beschermd (uv werende en vochtafstotende toplaag) in rood houten kader 2,5cm breed.

  Oplage: 30.

  Bij…

  € 995,00
 • Fotoprints 3luik Excellence
  Fotoprints 3luik Excellence

  Fotoprints 3luik Excellence, prijswinnende foto's in awards of Excellence avantgarde portrait en nominee in fashion at black and white spider awards. 3 x fotoprints 65x100cm hoogglans beschermd (uvwerend en vochtafstotende…

  € 7.500,00
 • Fotoprint bevrijding
  Fotoprint bevrijding

  Fotoprint bevrijding gemaakt door Lies Davidse 20x30cm hoogglans beschermd (uvwerende en vochtafstotend) gemonteerd op 30x40cm geborsteld aluminium met frame waardoor de foto 1cm vrij van de muur komt te hangen.

  Oplage:…

  € 375,00
 • Fine Art Print Heart of Gold
  Fine Art Print Heart of Gold

  Fine Art Print Heart of Gold gemaakt door Lies Davidse in 2013 op 30x40cm met de hand gevernist (uvwerend en vochtafstotend) in zwart houten kader 1cm breed zonder glas.

  Oplage 30.

  Bij speciale wensen voor dit kunstwerk qua…

  € 350,00 € 295,00
per pagina
© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel