Lies Fine Arts

Het merendeel is geboren uit het niets, de energie (geestelijke extase) die doet zonder te weten waarom, hoe of waarheen en heeft genoten van de vrije teugel. Daar je die heerlijke oneindigheid makkelijk kunt vergeten een ruime keus ter herinnering. Om neer te zetten, of aan de muur naar genoegen. Beschikbaarheid, formaten, edities, oplagen, titels, tarieven en manier van levering zijn vermeld bij de fine art en kunnen zover niet vermeld per mail worden verkregen. In je huis een plek wijden aan jouw welzijn en kunst ophangen waar energie en levenskracht vanaf spat, zo'n heilige plek voor jezelf creëren en schoon houden kan een krachtige metafoor zijn voor de verjonging en vernieuwing van jouw gezondheid en welbevinden. Lies Fine Arts kunnen fungeren als spiegel te evolueren en ervaren wie je ten diepste bent. Alle fine arts/foto's worden gesigneerd door Lies(beth) Davidse en voorzien van een certificaat van echtheid waarop de editie en het nummer van de print wordt vermeld. De prijs stijgt naar gelang de verkopen in verhouding tot de maximale editie in die uitgave en formaat.

Manier van levering omvat diverse procédés die de fine art/foto ondergaat tot en met het eindprodukt. Te beginnen bij het soort fotopapier waarop hoogwaardig (via kleurmanagement) wordt afgedrukt. Het heeft een superieure beeldkwaliteit met zijdeglans of glossy uitstraling. De toplaag ondergaat een veredeling die vochtafstotend en uv werend is. Fine Art papier heeft een toplaag met subtiele structuur. De aangebrachte vernis beschermt met behoudt van de fraaie uitstraling. Ze worden opgeplakt op polystyreen of stevig karton en vakkundig ingelijst aangeboden met keus uit een ruim assortiment lijsten. Bij een zwevend ophangsysteem zonder kader geschiedt montage op dibond (3mm) of aluminium (2mm) met frame. Dibond is een harde kunststof plaat die aan beide zijden is voorzien van een aluminium toplaag en is stevig, vlak en duurzaam. Het aluminium ophangsysteem is rondom achter op het kunstwerk bevestigd waardoor je een zwevend effect creëert voor een luxueuze uitstraling. Voor de papiersoorten wordt 75 jaar kleurechtheid gegarandeerd.  En er zijn fine arts/foto's die achter plexiglas of museum (ontspiegeld) glas worden geleverd wat extra kleurdiepte, bescherming en elegantie geeft.

per pagina
 • Fine Art Print Heart of Gold
  Fine Art Print Heart of Gold

  Fine Art Print Heart of Gold gemaakt door Lies Davidse in 2013 op 30x40cm met de hand gevernist (uvwerend en vochtafstotend) in zwart houten kader 1cm breed zonder glas.

  Oplage 30.

  Bij speciale wensen voor dit kunstwerk qua…

  € 350,00 € 295,00
 • Fotoprint bevrijding
  Fotoprint bevrijding

  Fotoprint bevrijding gemaakt door Lies Davidse 20x30cm hoogglans beschermd (uvwerende en vochtafstotend) gemonteerd op 30x40cm geborsteld aluminium met frame waardoor de foto 1cm vrij van de muur komt te hangen.

  Oplage:…

  € 375,00
 • Fine Art als een paal boven water
  Fine Art als een paal boven water

  Fine Art als een paal boven water gemaakt in 2017 door Lies Davidse vernist (uvwerend en vochtafstotend) 40x40cm in zwart houten lijst 3 cm breed en 1,75 cm diep.

  Oplage: 30

  Bij speciale wensen voor dit kunstwerk qua vormgeving…

  € 1.250,00
 • Fine Art Zeemeermin
  Fine Art Zeemeermin

  Fine Art Zeemeermin gemaakt in 2018 door Lies Davidse. Wegzetformaat met zandoog stromend water achtergrond. Fotoprint 12 x 12 cm framed donkerbruin hout mat 28 x 28 cm met standaard.

  Oplage: 1.

  Bariet print 40x40cm vernist…

per pagina
© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel