Lies Fine Arts

Het merendeel is geboren uit het niets, de energie (geestelijke extase) die doet zonder te weten waarom, hoe of waarheen en heeft genoten van de vrije teugel. Daar je die heerlijke oneindigheid makkelijk kunt vergeten een ruime keus ter herinnering. Om neer te zetten, of aan de muur naar genoegen. Beschikbaarheid, formaten, edities, oplagen, titels, tarieven en manier van levering zijn vermeld bij de fine art en kunnen zover niet vermeld per mail worden verkregen. In je huis een plek wijden aan jouw welzijn en kunst ophangen waar energie en levenskracht vanaf spat, zo'n heilige plek voor jezelf creëren en schoon houden kan een krachtige metafoor zijn voor de verjonging en vernieuwing van jouw gezondheid en welbevinden. Lies Fine Arts kunnen fungeren als spiegel te evolueren en ervaren wie je ten diepste bent. Alle fine arts/foto's worden gesigneerd door Lies(beth) Davidse en voorzien van een certificaat van echtheid waarop de editie en het nummer van de print wordt vermeld. De prijs stijgt naar gelang de verkopen in verhouding tot de maximale editie in die uitgave en formaat.

Manier van levering omvat diverse procédés die de fine art/foto ondergaat tot en met het eindprodukt. Te beginnen bij het soort fotopapier waarop hoogwaardig (via kleurmanagement) wordt afgedrukt. Het heeft een superieure beeldkwaliteit met zijdeglans of glossy uitstraling. De toplaag ondergaat een veredeling die vochtafstotend en uv werend is. Fine Art papier heeft een toplaag met subtiele structuur. De aangebrachte vernis beschermt met behoudt van de fraaie uitstraling. Ze worden opgeplakt op polystyreen of stevig karton en vakkundig ingelijst aangeboden met keus uit een ruim assortiment lijsten. Bij een zwevend ophangsysteem zonder kader geschiedt montage op dibond (3mm) of aluminium (2mm) met frame. Dibond is een harde kunststof plaat die aan beide zijden is voorzien van een aluminium toplaag en is stevig, vlak en duurzaam. Het aluminium ophangsysteem is rondom achter op het kunstwerk bevestigd waardoor je een zwevend effect creëert voor een luxueuze uitstraling. Voor de papiersoorten wordt 75 jaar kleurechtheid gegarandeerd.  En er zijn fine arts/foto's die achter plexiglas of museum (ontspiegeld) glas worden geleverd wat extra kleurdiepte, bescherming en elegantie geeft.

per pagina
 • op volle toeren
  op volle toeren

  Fine Art op volle toeren gemaakt in 2014 door Lies Davidse 40x40cm vernist (uvwerende en vochtafstotend) framed zilver houten kader.

  Oplage: onbeperkt.

  Bij speciale wensen voor dit kunstwerk qua vormgeving of afwijkend formaat…

  € 750,00
 • Fotoprint smiling Budha
  Fotoprint smiling Budha

  Fotoprint smiling Budha gemaakt in 2013 door Lies Davidse 40x40cm beschermd mat framed rood houten lijst.

  Oplage: onbeperkt.

  Bij speciale wensen voor dit kunstwerk qua vormgeving of afwijkend formaat kun je contact opnemen.

  ∙…

  € 495,00
 • Voluit leven
  Voluit leven

  Fine Art voluit leven gemaakt door Lies Davidse in 2015 40x40cm vernist (uvwerend en vochtafstotend) framed wit houten lijst 3 cm breed en 1,75 cm diep.

  Oplage 30.

  Bij speciale wensen voor dit kunstwerk qua vormgeving of…

  € 1.450,00
 • Fine Art de eeuwige Bruid
  Fine Art de eeuwige Bruid

  Fine Art de eeuwige Bruid gemaakt in 2015 door Lies Davidse 60x60 cm gevernist (uv werend en vochtafstotend) en gemonteerd op Dibond met frame (komt 1cm vrij van de muur komt te hangen)

  Oplage: 30.

  Bij speciale wensen voor dit…

  € 3.500,00
per pagina
© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel