Lies Fine Arts

Het merendeel is geboren uit het niets, de energie (geestelijke extase) die doet zonder te weten waarom, hoe of waarheen en heeft genoten van de vrije teugel. Daar je die heerlijke oneindigheid makkelijk kunt vergeten een ruime keus ter herinnering. Om neer te zetten, of aan de muur naar genoegen. Beschikbaarheid, formaten, edities, oplagen, titels, tarieven en manier van levering zijn vermeld bij de fine art en kunnen zover niet vermeld per mail worden verkregen. In je huis een plek wijden aan jouw welzijn en kunst ophangen waar energie en levenskracht vanaf spat, zo'n heilige plek voor jezelf creëren en schoon houden kan een krachtige metafoor zijn voor de verjonging en vernieuwing van jouw gezondheid en welbevinden. Lies Fine Arts kunnen fungeren als spiegel te evolueren en ervaren wie je ten diepste bent. Alle fine arts/foto's worden gesigneerd door Lies(beth) Davidse en voorzien van een certificaat van echtheid waarop de editie en het nummer van de print wordt vermeld. De prijs stijgt naar gelang de verkopen in verhouding tot de maximale editie in die uitgave en formaat.

Manier van levering omvat diverse procédés die de fine art/foto ondergaat tot en met het eindprodukt. Te beginnen bij het soort fotopapier waarop hoogwaardig (via kleurmanagement) wordt afgedrukt. Het heeft een superieure beeldkwaliteit met zijdeglans of glossy uitstraling. De toplaag ondergaat een veredeling die vochtafstotend en uv werend is. Fine Art papier heeft een toplaag met subtiele structuur. De aangebrachte vernis beschermt met behoudt van de fraaie uitstraling. Ze worden opgeplakt op polystyreen of stevig karton en vakkundig ingelijst aangeboden met keus uit een ruim assortiment lijsten. Bij een zwevend ophangsysteem zonder kader geschiedt montage op dibond (3mm) of aluminium (2mm) met frame. Dibond is een harde kunststof plaat die aan beide zijden is voorzien van een aluminium toplaag en is stevig, vlak en duurzaam. Het aluminium ophangsysteem is rondom achter op het kunstwerk bevestigd waardoor je een zwevend effect creëert voor een luxueuze uitstraling. Voor de papiersoorten wordt 75 jaar kleurechtheid gegarandeerd.  En er zijn fine arts/foto's die achter plexiglas of museum (ontspiegeld) glas worden geleverd wat extra kleurdiepte, bescherming en elegantie geeft.

per pagina
 • Fotoprint Masker1
  Fotoprint Masker1

  Fotoprint Masker 1 gemaakt in 2004 door Lies Davidse en in 2006 genomineerd met een gold award. Een 40x60cm fotoprint hoogglans beschermd (uv werende en vochtafstotende toplaag) in rood houten kader 2,5cm breed.

  Oplage: 30.

  Bij…

  € 995,00
 • Fine Art lady of justice
  Fine Art lady of justice

  Fine Art lady of justice gemaakt in 2015 door Lies Davidse. Fotoprint 40 x 60 cm hoogglans/framed in zwart gelakte houten lijst 2,3 cm breed en 1 cm diep.

  Oplage 30.

  Bij speciale wensen voor dit kunstwerk qua vormgeving of…

  € 1.250,00
 • Fine Art infinite love
  Fine Art infinite love

  Fine Art infinite love in 2015 gemaakt door Lies Davidse 60 x 60 cm vernist/Dibond.

  Oplagen onbeperkt.

  Bij speciale wensen voor dit kunstwerk qua vormgeving of afwijkend formaat kun je contact opnemen.

  ∙ ter herinnering aan…

  € 999,00
 • Metallic Fotoprint nieuwe verbindingen
  Metallic Fotoprint nieuwe verbindingen

  Metallic fotopring nieuwe verbindingen gemaakt in 2008 door Lies Davidse 60 x 60 cm Dibond/Plexiglas.

  Oplagen 10.

  Bij speciale wensen voor dit kunstwerk qua vormgeving of afwijkend formaat kun je contact opnemen.

  ∙ ter…

  € 1.500,00
per pagina
© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel