Lies Davidse

Lies Davidse (29-04-1971|Kunstenares en pionier) is sinds 2003 werkzaam vanuit haar galerie/atelier en fotostudio te Middelburg.

Missie: laten zien en ervaren hoe fantastisch mooi we zijn vanuit onze authenticiteit.

Visie: aanbod van fine arts en fotoprints in (on)beperkte oplagen en mogelijkheid fine arts te laten maken en wensen. Eenmalig aanbod van damesmode en exclusief winkelen met onverdeelde aandacht.

Lies heeft met haar portret- en modefotografie naast vele internationale awards en prijzen de hoogste kwalificatie ontvangen in Engeland bij BIPP en FEP.  Naar aanleiding daarvan heeft ze seminars gegeven in het buitenland via PTO. Na die tijd kenmerkt haar levenswerk zich door de oneindige ruimte die we zijn, datgene wat voorbij gaat aan het beperkte denken: Relaxo & Emergo. Zelfkennis en verdiepen liggen hieraan ten grondslag, opgedaan en ervaren via vele cursussen, boeken en zelfportretten. Lies: 'Fotograferen is mijn eerste natuur en brengt mij en anderen die zich ervoor openen vanzelf in verbinding met de stralende kern. Ter herinnering is een selectie gebundeld in 6 boeken, aldus Heele Kunst Thuiskomen'.

De Zeeuwse vredesspreuk en boeken zijn bekroond met vlag en wimpel. Na 1000 en 1 zelfportretten, dates, cursusleiders, klanten en een hand vol familieleden, expert in aandacht. Ik hou van onverdeelde aandacht, een aandacht die is afgestemd op behoeften en grenzen en zich niet laat afleiden. Aandacht die vrij is van behoeftigheid en verwachtingen (iets willen krijgen of denken nodig te hebben: duw en trekenergie) en neutraal oftewel heerlijk relaxed voelt. Vrij een ja, nee of iets daartussen te voelen en in te brengen. En op die manier ontdekken wat in afstemming voor nieuws tot stand mag komen. Dan kan synergie plaatsvinden 1+1=3. Als vaste denk- en programma structuren worden losgelaten ontstaat RUIMTE voor iets nieuws. Dat is waar deze tijd ons toe uitnodigt en dat begint in jezelf. Door emoties ruimte te geven zonder ernaar te handelen kan het veiliger worden in je lichaam. Energie die vastzit leidt tot stagnatie en aftakeling, energie die ruimte krijgt te bewegen leidt tot vooruitgang en welzijn. Alle emoties dragen dezelfde basisenergie van liefde. De economie heeft gedraaid op behoeftigheid en onverzadigbare honger en is aan het evolueren naar loodvrij.

'Mijn werkwijze is veranderd van geënsceneerd naar intuïtief. Alles wat ik had geleerd heb ik geleerd los te laten. Bij intuïtief werken laat ik controle los als paradox op volledige eindcontrole. Er ontstaan dan aangename verrassingen die ik nooit had kunnen bedenken in perfecte afstemming, het wonder wie we zijn krijgt gelegenheid te verschijnen. Dit kan ik doen doordat ik alle technieken op hoog nivo eigen heb gemaakt. Dit geldt eveneens op leefgebied, oude patronen kan ik loslaten zodra ik ze heb doorleefd en mijn innerlijk kind tot in de diepte van haar gevoelens heb leren kennen. Middels zielen- en geboortereizen heb ik me verwonderd dat reeds in de conceptie een rode draad is gelegd voor onze reis op aarde. Alles wat echt nieuw is verrijst spontaan uit de stilheid van het zijn, het niets. Jezelf stil laten vallen in plaats van uitvluchten zoeken wordt een weldaad en maakt het mogelijk dat met gemak een nieuwe beweging en vorm kan ontstaan vanuit licht- en luchtigheid. Leven in flow is constant nieuw zijn. Ik ben dan ook toe aan een nieuwe leus, Oh relax & flow. Zeeuwen geef ik alle tijd en gelegenheid te kiezen voor vrede en zal R & E hoog in het vaandel houden. Dankzij fotografie, overleefmechanismen en bijna doodervaringen is dankbaarheid voor leven en een nieuw fundament ontstaan. Liefde maakt strijd overbodig en vraagt niets, die is en geeft leven. Het krachtcentrum (het hart) is te herkennen aan vrede en vreugde die spontaan opborrelen. Strijd kan je daar nooit brengen. In voortdurend loslaten herinner ik mijn ware natuur die onvoorspelbaar is. Hiernaar luisteren ervaar ik als leven en fotograferen is het voorbeeld hoe ik me afstem op die bron. Andere inspiratiebronnen zijn mode, levensenergie, de natuur en de zee'.'

 

 

 

 

Sorteer op
© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel