Lies Davidse

Lies Davidse (29-04-1971|Kunstenares en pionier) is sinds 2003 werkzaam vanuit haar galerie/atelier en fotostudio te Middelburg.

Missie: laten zien en ervaren hoe fantastisch mooi we zijn vanuit onze authenticiteit.

Visie: aanbod van fine arts en fotoprints in (on)beperkte oplagen en mogelijkheid fine arts te laten maken. Eenmalig aanbod van damesmode in diverse stijlen en maten die helpt te transformeren op zielsniveau.

Lies heeft met haar portret- en modefotografie naast vele internationale awards en prijzen de hoogste kwalificatie ontvangen in Engeland bij BIPP en FEP.  Naar aanleiding daarvan heeft ze seminars gegeven in het buitenland via PTO. Na die tijd kenmerkt haar levenswerk zich door de oneindige ruimte die we zijn, datgene wat voorbij gaat aan het beperkte denken: Relaxo & Emergo. Zelfkennis ligt hieraan ten grondslag die ze heeft opgedaan via vele boeken (favoriet de 12 poorten van prins sirius en matrix guerilla) en cursussen (favoriet geboorte- en zielenreizen) op het gebied van zelfrealisatie en zelfportretten (favoriet). Lies: 'Fotograferen is mijn eerste natuur en brengt me vanzelf in verbinding met mijn stralende kern. Zelfportretten herinneren mijn ware natuur, aldus Heele Kunst Thuiskomen'. Een selectie is gebundeld in 6 boeken. Dankzij Luctor & Emergo: Relaxo & Emergo, ik ontspan en kom boven. De Zeeuwse vredesspreuk en boeken zijn bekroond met vlag en wimpel.

'Mijn werkwijze is veranderd van geënsceneerd naar intuïtief. Alles wat ik had geleerd heb ik geleerd los te laten. Bij intuïtief werken laat ik controle los als paradox op volledige eindcontrole. Er ontstaat dan ruimte voor aangename verrassingen in beeld die ik nooit had kunnen bedenken, het wonder dat we zijn. Dit heb ik kunnen doen doordat ik alle technieken op hoog nivo eigen heb gemaakt. Dit geldt eveneens op leefgebied, oude patronen kan ik loslaten zodra ik ze heb doorleefd en mijn innerlijk kind tot in de diepte van haar gevoelens heb leren kennen. Middels regressie en geboortereizen heb ik me verwonderd dat reeds in de conceptie een rode draad is gelegd voor onze reis op aarde. Alles wat echt nieuw is verrijst spontaan uit de stilheid van het zijn, het niets. Leven in flow is constant nieuw zijn. Dankzij fotografie, overleefmechanismen en bijna doodervaringen is dankbaarheid voor leven en een nieuw fundament ontstaan. Liefde maakt strijd overbodig en vraagt niets, die is en geeft leven. Het krachtcentrum (het hart) is te herkennen aan vrede en vreugde die spontaan opborrelen. Strijd kan je daar nooit brengen. In voortdurend loslaten herinner ik mijn ware natuur die onvoorspelbaar is. Hiernaar luisteren ervaar ik als leven en fotograferen is het voorbeeld hoe ik me afstem op die bron. Andere inspiratiebronnen zijn mode, levensenergie, de natuur en de zee'.'

 

 

 

Sorteer op
© 2014 - 2018 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel