Liesbeth Davidse

Liesbeth Davidse (29-04-1971|Kunstenares, pionier en transformer) is sinds 2003 werkzaam vanuit haar galerie/atelier en fotostudio te Middelburg.

Missie: laten zien en ervaren hoe fantastisch mooi we zijn vanuit onze authenticiteit.

Visie: aanbod van fine arts en fotoprints in (on)beperkte oplagen en mogelijkheid fine arts te laten maken en wensen. Bewust kunst kijken en exclusief winkelen met onverdeelde aandacht. Eenmalig aanbod van damesmode. Mode is gemaakt om te transformeren op zielsniveau.

Liesbeth: 'Fotograferen is mijn eerste natuur en brengt mij en anderen direct in verbinding met de stralende kern. Dit heb ik in geen enkele cursus ervaren. Ter herinnering is een selectie gebundeld in 9 boeken met als lest best IK BEN, aldus Heele Kunst Thuiskomen een onuitputtelijke bron. Vanuit deze energie Zijn (ik kan het geen werkwoord meer noemen) ervaar ik als een verademing. Ik kan er geen genoeg van krijgen, wie wel die het eenmaal heeft ontdekt. Jaren geleden kreeg ik een erg mooi compliment, het overtreft alles, echt waar zei hij. Blijkbaar wou ik dit zelf aan den lijve ervaren en ik kan het nu met nederigheid beamen. Ja, het wonder wie we zijn overtreft alles en ik ben je graag van dienst dit te kunnen ervaren en zien.'

Binnen afzienbare tijd heeft Liesbeth met haar portret- en modefotografie naast vele internationale awards en prijzen de hoogste kwalificatie ontvangen in Engeland bij BIPP en FEP.  Naar aanleiding daarvan heeft ze seminars gegeven in het buitenland via een verzorgde reis door PTO. Na die tijd kenmerkt haar levenswerk zich door datgene wat voorbij gaat aan het beperkte denken: Relaxo & Emergo. Zelfkennis, zelfliefde, vertragen en verdiepen liggen hieraan ten grondslag, opgedaan en ervaren via vele cursussen, boeken en zelfportretten. De Zeeuwse vredespreuk en boeken zijn als vanzelf bekroond met vlag en wimpel. Via de Zelf-ontspanner heb ik me mezelf terug gegeven. In een liefdevolle aandacht die van nature is afgestemd op behoeften en grenzen. Een aandacht vrij van behoeftigheid en verwachtingen (iets willen krijgen of denken nodig te hebben: duw en trekenergie). Vrij een nee, ja of iets daartussen te voelen en in te brengen. En op die manier ontdekken wat voor nieuws tot stand mag komen. Dan kan synergie plaatsvinden 1+1=3. Als vaste denk- en programma structuren worden losgelaten ontstaat RUIMTE voor iets nieuws. Dat is waar deze tijd ons toe uitnodigt en dat begint in jezelf. Door emoties ruimte te geven zonder ernaar te handelen kan het veiliger worden in je lichaam. Energie die vastzit leidt tot stagnatie en aftakeling, energie die ruimte krijgt te bewegen leidt tot vooruitgang en welzijn. Alle emoties dragen dezelfde basisenergie van liefde. De economie heeft gedraaid op behoeftigheid en onverzadigbare honger en is aan het evolueren naar loodvrij.

'Mijn werkwijze is veranderd van geënsceneerd naar intuïtief. Alles wat ik had geleerd heb ik geleerd los te laten. Bij intuïtief werken laat ik controle los als paradox op volledige eindcontrole. Er ontstaan dan aangename verrassingen die ik nooit had kunnen bedenken in perfecte afstemming, het wonder wie we zijn krijgt gelegenheid te verschijnen. Dit kan ik doen doordat ik alle technieken op hoog nivo eigen heb gemaakt. Dit geldt eveneens op leefgebied, oude patronen kan ik loslaten zodra ik ze heb doorleefd en mijn innerlijk kind tot in de diepte van haar gevoelens heb leren kennen. Middels zielen- en geboortereizen heb ik me verwonderd dat reeds in de conceptie een rode draad is gelegd voor onze reis op aarde. Alles wat echt nieuw is verrijst spontaan uit de stilheid van het zijn, het niets. Jezelf stil laten vallen in plaats van uitvluchten zoeken wordt een weldaad en maakt het mogelijk dat met gemak een nieuwe beweging en vorm kan ontstaan vanuit licht- en luchtigheid. Leven in flow is constant nieuw zijn. Ik ben dan ook toe aan een nieuwe leus, Oh relax & flow. Zeeuwen geef ik alle tijd en gelegenheid te kiezen voor vrede en zal R & E hoog in het vaandel houden. Ik hoef niemand of niets te verbeteren of veranderen en daarmee respecteer ik ieders zijn. Dankzij bijna doodervaringen, overleefmechanismen en fotografie herinner ik mijn fundament. Liefde maakt strijd overbodig en vraagt niets, die is en geeft leven. Het krachtcentrum (het hart) is te herkennen aan vrede en vreugde die spontaan opborrelen. In voortdurend loslaten herinner ik mijn ware natuur die onvoorspelbaar is. Hiernaar luisteren ervaar ik als gelukkig Zijn, inspiratiebronnen daaartoe zijn mode, levensenergie, de natuur en de zee'.

 

 

 

 

© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel