Wensen

Wat is jouw wens en wat wens je een ander toe ? Dubbele luxe wenskaarten en kadokaart op fotoglanspapier met binnenin ruimte. De fotografie is uit de collectie van Liesbeth Davidse vrije werken van 1989 t/m heden.

Online een kaart versturen of bestellen en later verzenden ? Kies een kaart en voeg jouw wens of persoonlijk bericht toe. Voor 17.00 uur besteld is de volgende dag of binnen 48 uur verzonden. De prijs is inclusief postzegels en verzending. In de galerie kan worden besteld uit de totale collectie en prijs exclusief zegels.

Wie ga jij verrassen vandaag ?

per pagina
 • Wenskaart zo vrij als
  Wenskaart zo vrij als

  luxe dubbele Wenskaart zo vrij als een vogel 15x15cm gedrukt op fotoglanspapier met foto gemaakt in 1998 door Lies Davidse met in de binnenzijde ruimte voor een persoonlijk bericht inclusief een witte envelop en postzegels.

  € 5,00
 • kaartenmolen Relaxo & Emergo
  kaartenmolen Relaxo & Emergo

  Wil je jouw doelgroep verwennen met de draaglijke lichtheid van het bestaan ? Dan is kaartenmolen Relaxo & Emergo de gelegenheid unieke kunst die ademgevende schoonheid inluidt op een laagdrempelige manier aan te bieden.

  De…

 • Wenskaart Knuffel
  Wenskaart Knuffel

  luxe dubbele Wenskaart Knuffel 15x15cm gedrukt op fotoglanspapier met foto gemaakt in 2002 door Lies Davidse met in de binnenzijde ruimte voor een persoonlijk bericht inclusief een witte envelop en postzegels.

  € 5,00
 • Wenskaart op groen
  Wenskaart op groen

  Wenskaart op groen 15x15cm gedrukt op fotoglanspapier met foto gemaakt in 2016 door Lies Davidse met in de binnenzijde ruimte voor een persoonlijk bericht inclusief een witte envelop en postzegels.

  € 5,00
per pagina
© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel