Wensen

Wat is jouw wens en wat wens je een ander toe ? Dubbele luxe wenskaarten en kadokaart op fotoglanspapier met binnenin ruimte. De fotografie is uit de collectie van Liesbeth Davidse vrije werken van 1989 t/m heden.

Online een kaart versturen of bestellen en later verzenden ? Kies een kaart en voeg jouw wens of persoonlijk bericht toe. Voor 17.00 uur besteld is de volgende dag of binnen 48 uur verzonden. De prijs is inclusief postzegels en verzending. In de galerie kan worden besteld uit de totale collectie en prijs exclusief zegels.

Wie ga jij verrassen vandaag ?

per pagina
 • Wenskaart allerliefst
  Wenskaart allerliefst

  luxe dubbele Wenskaart allerliefst 15x15cm gedrukt op fotoglanspapier met foto gemaakt in 2013 door Lies Davidse met in de binnenzijde ruimte voor een persoonlijk bericht inclusief een witte envelop en postzegels.

  € 5,00
 • Wenskaart bosweggetje
  Wenskaart bosweggetje

  luxe dubbele Wenskaart bosweggetje een vogel 15x15cm gedrukt op fotoglanspapier met foto gemaakt in 2012 door Lies Davidse met in de binnenzijde ruimte voor een persoonlijk bericht inclusief een witte envelop en postzegels.

  € 5,00
 • Wenskaart zij aan zij
  Wenskaart zij aan zij

  luxe dubbele Wenskaart zij aan zij 15x15cm gedrukt op fotoglanspapier met foto gemaakt in 1999 door Lies Davidse met in de binnenzijde ruimte voor een persoonlijk bericht inclusief een witte envelop en postzegels.

  € 5,00
 • Wenskaart overvloed 2
  Wenskaart overvloed 2

  luxe dubbele Wenskaart waar het hart vol van is stroomt de zee over 15x15cm gedrukt op fotoglanspapier met foto gemaakt in 2015 door Lies Davidse met in de binnenzijde ruimte voor een persoonlijk bericht inclusief een witte…

  € 5,00
per pagina
© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel