Transformatie op zielsniveau

Met Lies Fine Arts kun je thuiskomen. Thuis betekent je diepste ware zelf, de innerlijke plek waar eeuwig welzijn ervaren kan worden. Lies Fine Arts herinneren jou aan die plek van gelukzaligheid en diepe ontspanning die geduldig wacht in jou, op jou. Een plek in je huis wijden aan jouw welzijn en kunst ophangen waar energie en levenskracht vanaf spat, zo'n heilige plek voor jezelf creëren en fris en schoon houden kan een krachtige metafoor zijn voor de verjonging en vernieuwing van jouw gezondheid en welbevinden.

Je leven is van nature bedoeld als een spontane ontplooiing die je echter in de weg staat zolang je worstelt (in weerstand leeft) tegen hoe het nu is. Menselijke ervaringen zijn als eb en vloed. Die natuurlijke beweging laten zijn maakt dat de zee kan worden herinnerd als de oneindige ruimte die we zijn.

Dankzij Luctor & Emergo: Relaxo & Emergo een variant op de Zeeuwse vlag. Open en ontspannen is wie we van nature zijn, spanning is wie we dachten te moeten zijn. We hebben onze ware natuur veilig gesteld met muren oftewel beschermingslagen en zijn gaan denken dat dit is wie we zijn. Via de wet van aantrekking worden kansen geboden datgene wat verstoten is in het onderbewuste alsnog tot leven te laten komen. Duurzame bevrijding gaat nooit vanuit gevecht maar vanuit acceptatie van dat wat is met liefde en bewustzijn. Zo kan onze ware natuur ontspannen naar boven komen. Transformatie is worden wie je behoort te zijn en je unieke potentieel bevrijden. In het worden als een kind kun je leer- en nieuwsgierig dat wat je écht bent spelenderwijs ontdekken. Transformatie via beeld is tot stand gekomen zonder plan en verlangen naar vrede. De zelfontspanner, toewijding en dagelijkse herinnering via beeldtaal hebben bijgedragen vrede te belichamen. Welk uniek potentieel wil jij bevrijden ?

Sorteer op
  • Ticket Relaxo & Emergo, Lies Fine Arts
    Ticket Relaxo & Emergo, Lies Fine Arts

    Ticket Relaxo & Emergo, Lies Fine Arts biedt toegang tot een ervaring van onverdeelde aandacht. Je wordt ontvangen in de galerie en monumentaal pand aan de Penninghoek 3 te Middelburg. Een bezichtiging en kijkje in Lies's totale…

© 2014 - 2018 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel