Transformatie op zielsniveau

 

er was eens . . .

een meisje

op zoek naar geluk en

aan levensgeluk toegekomen

 

 

dankzij Relaxo & Emergo, Lies Fine Arts.

een levenswijze die ze zich eigen heeft gemaakt met behulp van de 'Zelf-ontspanner' en kan worden genoten en herinnerd via beeld in optima forma. Beeld geeft de meeste ruimte en veiligheid je te verbinden met jouw hart. En als je je hart durft openen, mogelijk jouw koninkrijk te ontdekken en leven zoals de baanbrekende fine arts hierboven laten zien en staan voor de elementen aarde, water, lucht, vuur en ether.

Bewustwording via beelden is onze oervorm en diepste werkelijkheid van mens-zijn. Beelden kunnen meer over jezelf vertellen dan woorden, ze raken je en soms emotioneren ze. Door taal zijn beelden op de achtergrond geraakt. Die vergeten beelden houden ons weg van wie we werkelijk zijn: belevingsvolle mensen, creatief en intuïtief en in staat om onszelf liefdevol te omarmen. En de warmte van eigen omarming is de meest essentiële en diepgaande warmte die je kunt ontvangen.

  • bewust Kunst kijken
    bewust Kunst kijken

    Ticket Relaxo & Emergo, Lies Fine Arts biedt toegang tot exclusief winkelen en bewust kunst kijken. Voor iedereen die verlangt haar/zijn unieke potentieel te herinneren en van harte wil leven.

    Je wordt ontvangen in de galerie en…

© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel