Boeken

Boeken en boeken, letterlijk en figuurlijk, te bestellen en reserveren.

8 boeken uit de hand van Liesbeth Davidse. E-book Relaxo & Emergo, er was eens . . . sprookjestaal waarin op eenvoudige wijze diepgaande levensvragen voorbij komen, is opgediept als welkomstgeschenk. Over-Vloed in samenwerking met Zeeuwen van jong tot oud uit Westkapelle in 2008. Het boek Lies Fine Arts, Truth be sold met haar totale collectie van 1989 t/m 2018 beschikbaar in de galerie voor bewust kunst kijken. Haar autobiografie vanaf 2010 intensief met de zelfontspanner in beeld gebracht en gebundeld in 5 delen met een selectie uit de privecollectie te reserveren als boekinzage. En IK BEN wordt een speciale uitgave met het sprookje, honderden gezichten in chronologische volgorde en selectie van de allermooiste zelfportretten.

Vanuit je natuurlijke staat van zijn (= geluk, liefde, vrijheid, vrede, vreugde en overvloed) ZIJN. Je ware natuur wacht op jou en slaapt of sluimert tot het moment je haar laat ontwaken. Ontwaken tot wie je echt bent betekent niet met anderen versmelten. Je erkent integendeel juist meer je individualiteit als unieke expressie van het leven. Niet beter of minder dan anderen maar uniek. Transformaties kennen hun eigen tijd en gebeuren als die rijp is. Doorgaans gaan er jaren aan vooraf waarin energieën uit het kindbewustzijn alsnog zijn toegestaan, waardoor je ware natuur ruimte heeft gekregen naar boven te kunnen komen. Mijn begeleiding is gericht op eenvoudig Zijn om de waarheid die ligt opgeslagen in jouw lichaam te kunnen ervaren. Fotografie is een prachtig hulpmiddel dit op een zachte, passieve en actieve manier te herinneren.

per pagina
 • Relaxo & Emergo, er was eens . . .
  Relaxo & Emergo, er was eens . . .

  Dag vlindermens, als welkomstgeschenk

  e-book Relaxo & Emergo

  er was eens . . .

  in sprookjestaal, woorden die in 2011 uit mijn pen zijn gevloeid tijdens een oefening van een cursus in de tijd dat ik niet sliep en hele dagen de…

 • bewust Kunst kijken
  bewust Kunst kijken

  Ticket Relaxo & Emergo, Lies Fine Arts biedt toegang tot exclusief winkelen en bewust kunst kijken. Voor iedereen die verlangt haar/zijn unieke potentieel te herinneren en van harte wil leven.

  Je wordt ontvangen in de galerie en…

 • Dames Special
  Dames Special

  Dames Special is te boeken als Kunstuitje voor vrouwen die zich willen laten inspireren. Geschikt als (verjaardags)kado aan je geliefde(n) en vriendin(nen). Gezellig samen uit, kunst kijken en gelegenheid kleding te passen in een…

  € 45,00
 • to remind your Kingdom
  to remind your Kingdom

  Welkom de essentie van jouw verlangen te belichamen in de vorm van een Lies Fine Art, een investering waar je je leven lang plezier van kunt hebben.

  Ter voorbereiding aan een bevruchting met jouw eigen Goddelijkheid kun je ebook…

per pagina
© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel