Disclaimer

Disclaimer

Copyright © Lies Davidse. 2003- heden, alle rechten voorbehouden.

In deze disclaimer wordt verstaan onder

  • de eigenaar: de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • jij: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de inhoud: alle in de website aanwezige inhoud;

Het onderstaande is van toepassing op alle pagina’s die je thans bekijkt. Door de pagina’s te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op alle afbeeldingen, teksten, software en andere materialen op deze website zijn eigendom van Lies Davidse en zijn opgenomen met toestemming van de betreffende eigenaar en toestemming van geportretteerden of verantwoordelijke(n) voor geportretteerden.

Lies Davidse biedt aan belangstellenden de website aan en behoudt het copyright op de inhoud van deze website. Toestemming tot gebruik van de getoonde inhoud of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan Lies Davidse te worden verzocht. Het is niet toegestaan inhoud van deze website in originele of gewijzigde vorm aan derden te distribueren zonder uitdrukkelijke toestemming van de auteur. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud of delen van de website  maken inbreuk op intellectuele rechten.

Het is toegestaan uitsluitend voor persoonlijk gebruik deze website en/of onderdelen van deze website in originele vorm te kopiëren naar je computer of telefoon. Het is toegestaan uitsluitend voor persoonlijk gebruik om deze website te printen of om in eigen documenten verwijzingen naar deze website op te nemen. Het is toegestaan deze website en of onderdelen van deze website naar geïnteresseerden te sturen onder vermelding van de bron.

Aansprakelijkheid

De inhoud van de website van Lies Davidse wordt als service aangeboden en is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Lies Davidse aanvaardt geen aansprakelijkheid voortvloeiende uit gebruik, onnauwkeurigheid of onvolledigheid van afbeeldingen, tekst, informatie of andere onderdelen op de website, de server waar deze pagina’s zich op bevinden of andere servers die via deze website benaderbaar zijn.

Bescherming

Lies Davidse behandelt het beeldmateriaal met zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid. Bij het merendeel van fineartsessies die Lies Davidse aanbiedt kun je kiezen of publicatie wel dan niet wenselijk is. Bij fineartsessies waarbij onbekenden een groep vormen en individueel op kan worden ingeschreven, ga je akkoord zonder voorbehoud met publicatie van het beeldmateriaal in elke vorm die daarvoor wordt gekozen anderen te inspireren.

© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel