informatie

Een plek in je huis wijden aan jouw welzijn en kunst ophangen waar energie en levenskracht vanaf spat, zo'n heilige plek voor jezelf creëren en fris en schoon houden kan een krachtige metafoor zijn voor de verjonging en vernieuwing van jouw gezondheid en welbevinden. Lies Fine Arts kunnen fungeren als spiegel te evolueren en ervaren wie je ten diepste bent. Het merendeel is geboren uit het niets, de energie (geestelijke extase) die doet zonder te weten waarom, hoe of waarheen en heeft genoten van de vrije teugel. Daar je die heerlijke oneindigheid makkelijk kunt vergeten hierbij een ruime keus ter herinnering. Kijken is kans thuis te komen als je je aandacht naar binnen richt en nieuwsgierig wordt wat er in jou leeft. Door bewust te worden van lichamelijke sensaties en oordeelloos gewaar te zijn kunnen ze transformeren en oplossen in de nietsheid waar we vandaan kwamen. Virtueel op scherm of levensecht aan de muur volgens jouw genoegen. Beschikbaarheid, formaten, edities, oplagen, titels, tarieven en manier van levering zijn vermeld bij de fine art en kan zover niet vermeld op aanvraag per mail worden verkregen. N.b. wijzigingen voorbehouden.

Alle fine arts/foto's worden gesigneerd door Lies Davidse en voorzien van een certificaat van echtheid waarop de editie en het nummer van de print wordt vermeld. Voor een vrijblijvende bezichtiging in de galerie kun je reserveren.

Manier van levering omvat diverse procédés die de fine art/foto ondergaat tot en met het eindprodukt. Te beginnen bij het soort fotopapier (mat of zijdeglans) dat veredeld wordt door een hoogglans of matte toplaag die vochtafstotend en uv werend is. Fine Art papier heeft een toplaag met subtiele structuur. De aangebrachte vernis beschermt met behoudt van de fraaie uitstraling. Ze worden opgeplakt op polystyreen of stevig karton en vakkundig ingelijst aangeboden. Er is keus uit een ruim assortiment lijsten. Bij een zwevend ophangsysteem zonder kader geschiedt montage op dibond (3mm) of aluminium (2mm) met frame. De fine art/foto komt dan 1 cm vrij van de muur. Voor de papiersoorten wordt 75 jaar kleurechtheid gegarandeerd.  En er zijn fine arts/foto's die achter plexiglas of museum (ontspiegeld) glas worden geleverd wat extra kleurdiepte en bescherming geeft.

© 2014 - 2018 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel