Mode-uitje

Lies Fine Arts zijn in de mode. Mode die jouw ware natuur, eigenzinnig als ze is, helpt gehoor zamen aan haar spontane ingevingen en op slag verliefd kan zijn op een kledingstuk. Collectie dames mode met kunstzinnige inslag vanaf maat S en 38 t/m maat 42 en XL of one size, save the queen, versace, boss, marcain, aubade en andere merken kan worden gepast in een ambiance van Lies Fine Arts en is eenmalig aangeboden als limitied edition. De mode is deels nieuw en de kleine maten zijn gedragen, in dat geval gewassen of gestoomd. De stijl variërend van kunstzinnig, vintage tot klassiek, sportief en casual zorgt voor elk wat wils. Ter besparing van ruil- en retourgedoe kun je een bezoek aan de galerie combineren met gelegenheid tot passen van kleding via het reserveren van een ticket of op vrij entreedagen langskomen. Waar anders ter wereld kun je jouw grootsheid ontdekken en ervaren dan in de kleinste studio en galerie in een monumentaal pand hartje Middelburg.

Mode is gemaakt om niet in de mode te zijn en te transformeren op zielsniveau. Onverdeelde aandacht is waar ik blij van wordt en dat bied ik met plezier aan.

Tevens bied ik handgemaakte kettingen aan die van natuurlijke materialen zijn gemaakt. Bruin leren halsnoeren en schelpen. Gedurende de 8 jaren dat ik wekelijks in zee zwem heb ik een collectie schelpen verzameld. Naar aanleiding van een schelp met een gaatje is het idee ontstaan kettingen te maken. Iedere schelp is uniek en wordt als limited edition aangeboden.

© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel