informatie

Leven vanuit je natuurlijke staat van Zijn (= geluk, liefde, vrijheid, vrede, vreugde en overvloed). Je ware natuur wacht op jou en slaapt of sluimert tot het moment je haar laat ontwaken. Hoe ? it's up to You. Een uitnodiging vind je hier, passief, (inter)actief en (tijdelijk) gecombineerd met damesmode, Welkom. Mode is gemaakt om niet in de mode te zijn en te helpen transformeren op zielsniveau.

Ontwaken tot wie je echt bent betekent niet met anderen versmelten. Je erkent integendeel juist meer je individualiteit als unieke expressie van het leven. Niet beter of minder dan anderen maar uniek. Dankzij fotografie kan ik mijn uniekheid ervaren. Dat gun ik anderen en lever daar op mijn manier graag een bijdrage aan.

Transformaties kennen hun eigen tijd en gebeuren als die rijp is. Doorgaans gaan er jaren aan vooraf waarin energieën uit het kindbewustzijn alsnog zijn toegestaan, waardoor je ware natuur ruimte heeft gekregen naar boven te kunnen komen. Mijn begeleiding is erop gericht controle los te laten en dieper te zakken in het moment waar niets hoeft te gebeuren of veranderen. Veranderingen kunnen plaatsvinden als er niets hoeft te veranderen en welke fine art zal dan wel niet ontstaan ? Ontdek het wonder dat je bent en op jou heeft gewacht tot de juiste tijd, actie, plaats en ont-moeting.

Lies Davidse heeft 7 boeken uitgebracht,

Over-Vloed in samenwerking met Zeeuwen van jong tot oud uit Westkapelle in 2008.  Haar biografie en transformaties vanaf 2010 intensief met de zelfOntspanner in beeld gebracht en gebundeld in 4 delen Lies Davidse Relaxo & Emergo, waarvan een selectie ter inzage is te reserveren. Het nieuwste boek Lies Fine Arts, Truth be sold is beschikbaar in de galerie met haar totale collectie van fine arts van 1989 t/m heden. Het 8-ste boek, Lies Fine Arts Kijk, luister- en leesboek is in wording.

Bewustwording via beelden is onze oervorm en diepste werkelijkheid van mens-zijn. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, ze raken je en soms emotioneren ze. Door taal zijn beelden op de achtergrond geraakt. Die vergeten beelden houden ons weg van wie we werkelijk zijn: belevingsvolle mensen, creatief en intuïtief en in staat om onszelf liefdevol te omarmen. En de warmte van eigen omarming is de meest essentiële en diepgaande warmte die je kunt ontvangen.

© 2014 - 2018 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel