van bestaan

Leven vanuit je natuurlijke staat van Zijn (= geluk, liefde, vrijheid, vrede, vreugde en overvloed). Je ware natuur wacht op jou en slaapt of sluimert tot het moment je haar laat ontwaken. Hoe ? it's up to You, een uitnodiging vind je hier, welkom.

Ontwaken tot wie je echt bent betekent niet met anderen versmelten. Je erkent integendeel juist meer je individualiteit als unieke expressie van het leven. Niet beter of minder dan anderen maar uniek. Dankzij leven en fotograferen kan ik mijn uniekheid ervaren, genieten en herinneren. Dat gun ik jou en lever daar op mijn manier graag een bijdrage aan.

Transformaties kennen hun eigen tijd en gebeuren als die rijp is. Doorgaans gaan er jaren aan vooraf waarin energieën uit het kindbewustzijn alsnog zijn toegestaan, waardoor je ware natuur ruimte heeft gekregen naar boven te kunnen komen. Mijn begeleiding is gericht op eenvoudig Zijn om de waarheid die ligt opgeslagen in jouw lichaam te kunnen ontdekken. Via het bekijken van mijn levenskrachtige beelden onder begeleiding kan dit voelbaar worden. Via fotograferen wordt dit vanzelf zichtbaar, het is een prachtig hulpmiddel.

Lies Davidse heeft 9 boeken uitgebracht,

Over-Vloed in samenwerking met Zeeuwen van jong tot oud uit Westkapelle in 2008.  Haar autobiografie en transformaties vanaf 2010 intensief met de zelfontspanner in beeld gebracht en gebundeld in 4 delen Lies Davidse Relaxo & Emergo. Het boek Lies Fine Arts, Truth be sold is beschikbaar in de galerie met haar totale collectie van fine arts van 1989 t/m 2018. We vieren het allernieuwste boek Relaxo & Emergo Lies Davidse the one and only met een herdruk en update uit de privecollectie. E-book Relaxo & Emergo, er was eens . . . sprookjestaal is opgediept en een welkomstgeschenk. En Lies Davidse, IK BEN is een speciale uitgave met het sprookje, waarna honderden gezichten in chronologische volgorde en een selectie van de allermooiste zelfportretten worden getoond.

Bewustwording via beelden is onze oervorm en diepste werkelijkheid van mens-zijn. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, ze raken je en soms emotioneren ze. Door taal zijn beelden op de achtergrond geraakt. Die vergeten beelden houden ons weg van wie we werkelijk zijn: belevingsvolle mensen, creatief en intuïtief en in staat om onszelf liefdevol te omarmen. En de warmte van eigen omarming is de meest essentiële en diepgaande warmte die je kunt ontvangen.

© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel