er was eens . . .

hier volgt boek Relaxo & Emergo in woorden omdat ik naast fotograferen het plezierig vind te schrijven. Ik draag het op aan mijn knuffel speed die op zijn dooie gemakje in een woef op batterij is weggelopen. Taal noch teken heeft gezorgd voor het begin van 6 tekens

er was eens . . .

uitgeput van het zoeken, na 40 jaar aangekomen bij 8 tekens, een meisje

op zoek naar geluk en ze is aan levensgeluk toegekomen dankzij Relaxo & Emergo. Een levenswijze die ze zich eigen heeft gemaakt met behulp van de 'Zelf-ontspanner' en kan worden genoten en herinnerd via Lies Fine Arts in optima forma.

Mocht je er écht naar verlangen, kun je rustig erop los bestellen en reserveren natuurlijk. Wie weet heb je meer geluk dan Willebrord Frequin die na zijn smeekbede 10x zoveel te willen betalen de gele kaart kreeg (mijn flyers waren toen geel, dat kan geen toeval zijn geweest..:).

Die smeekbede leek trouwens verdacht veel op die van mijn moeder en bij nader inzien op die van mezelf (van mijn innerlijk kind althans). - En Willibrord, mocht je naar aanleiding van googlen (de internetwereld is klein vanuit een Relaxo & Emergo bewustzijn) vinden wat er over je geschreven staat, alsnog bedankt voor je komst, de mannelijke versie van fine art passie is aanzet !  -  it's a kind of magic - Queen - leve de kingdom within.

 

© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel