bewustzijn

herinneren van de oneindige ruimte die we zijn.

De rode _______ is de schaduw gevoelsmatig evenzeer verwelkomen als het licht en dingen 'zogenaamd' mis laten gaan. Zowel in mijn leven als werk zie ik daarin wonderen verschijnen, de perfectie van de imperfectie. De Zeeuwse vredesspreuk is op deze manier tot stand gekomen. Ik heb er zes jaar over gedaan en het belichamen van vrede gaat met vallen en opstaan. Doch eenmaal geproefd van THUIS koers ik regelrecht bij. Een kaars onder Holy Spirit die ik niet uit de houder kreeg en zwarte rookwalmen vertoonde gaf het beeld rechts.

Anno 1-2-19 neem ik waar dat het ontwaakgebeuren is begonnen in Arnemuiden waar ik fine art Gesluierd heb gefotografeerd op diarolfilm die ik via crossing ontwikkelde in de doka. Toen zat ik in de onwetendheid en vanaf die tijd werden tipjes van sluiers opgelicht zodra ik daaraan toe was. Blijkbaar heb ik er zestien jaar over gedaan tot vol bewustzijn terug te keren. Ik zie dat deze staat van zijn makkelijker ervaren kan worden middels fotograferen. Alsof mijn leven wat achteraan hobbelde. Een coach adviseerde me leven het belangrijkste te maken en vond het opmerkelijk dat ik zijn advies niet opvolgde. Fotograferen betekent direct contact met de stralende kern en van hieruit zijn (just be) vind ik het belangrijkst. De stralende kern is ondergesneeuwd door aannames gebaseerd op angst die we als kind hebben geloofd om te overleven. Een verhaal ligt opgeslagen wat gevoeld wil worden. Dit voelen vond ik maar gedoe zodat ik met weerstanden te maken kreeg en me goed kon vinden in Luctor & Emergo. Mijn verlangen en weten vertelde me iets anders, dat voelen de weg is naar zelfbevrijding. Vrijheid ervaren in verbinding staat bovenaan. In de periode dat ik depressief was maakte ik dezelfde kwaliteit foto's als daarbuiten. Mijn levenskwaliteit was wellicht minder. Inmiddels heb ik thuis (ik ben) ervaren zowel in beeld als in mijn leven. Een zee van rust is het eerste wat me te binnen schiet, al zijn er geen woorden voor. Kort daarna ontmoette ik mijn evenbeeld, wat een glimlach op mijn gezicht toverde. In die blik en ruimte zonder woorden kon ik contact maken met een gevoel wat ik vergeten was. Zo inspireer ik graag jou, zonder woorden via beeld opdat je contact kunt maken met jouw rijke gevoelswereld. Hieronder laat ik drie verschillende bewustzijnsstaten zien, van 2002 met model Sarinke, 2010 en 2018 met meZelf. Je kunt kijken wat je waarneemt en zo iets over jou persoonlijk ontdekken. Tot welke fine art voel je je het meest aangetrokken en wat vertelt dat over jouw (gewenste) bewustzijnsstaat ? De vrijheid ervaar ik in het kunnen bijstellen van het perspectief. Een ander perspectief geeft andere gedachten, emoties en geloofsovertuigingen (feeling is believing). Dit vraagt een verantwoording die ik eerst niet wou en vervolgens dankbaar gebruik van maak. Dat is wat ik versta onder innerlijk koningschap, Relaxo & Emergo. Mocht je dit 'met nieuwe ogen kijken' onder begeleiding willen doen ben je welkom. Ik ben benieuwd naar jouw waarnemingen.

En natuurlijk er is geen eind en begin, zie hieronder. . .

 

 

 

Sorteer op
  • Dames Special
    Dames Special

    Dames Special is te boeken als Kunstuitje voor vrouwen die zich willen laten inspireren. Geschikt als (verjaardags)kado aan je geliefde(n) en vriendin(nen). Gezellig samen uit, kunst kijken en gelegenheid kleding te passen in een…

    € 45,00
© 2014 - 2019 Relaxo et Emergo Lies Fine Arts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel